Fethiye Günlük Turlar

Fethiye Günlük Turlar

Muğla gezilecek yerler listesine mi ihtiyacınız var? O zaman Tatilhop ile en doğru adrestesiniz. Cennet diyarı Muğla’nın her bir köşesi ayrı güzellikler barındırıyor. Muğla’da nereleri gezebilirim sorusuna direkt mavi turlar diyerek başlamak istiyoruz. Denizin enginliğinde muhteşem bir dinginlik ve eğlencenin tadını çıkarmak kime iyi gelmez ki?

Muğla gezilecek yerler mavi turlar, adalar ve daha fazlası için Tatilhop Acentesi olarak benzersiz seçenekler sunuyoruz. Bu seçeneklerimizi oldukça cazip fiyatların yanı sıra keyifli hale getirmek üzere üstün bir hizmet anlayışı taşıyoruz. Bu yıl ki Muğla tatilinizi benzersiz kılacak bazı tur seçeneklerimizi sizler için kaleme aldık. Hemen içeriğimizin devamını inceleyerek eşsiz turlarımız hakkında merak ettiğimiz her sorunun yanıtına ulaşabilirsiniz.

Fethiye Tekne Turu

Fethiye tekne turu ile keyifli bir yaz geçirebilirsiniz. Fethiye günlük turlar Tatil dendiği zaman kalıplaşan rutinlerden biraz olsun uzaklaşmayı istiyorsanız bu turumuz tam da size göre! Tekne turu desek de birden fazla seçeneği içinde barındırdığını bilmelisiniz! Keyifli, bol keşifli benzersiz bir tatil istiyorsanız hemen yeni oluşturacağınız tatil listenize eklemenizi öneriyoruz. Tekne turunun detayları hakkında bizimle irtibata geçebilir ve aklınıza takılan soruların cevaplarını alabilirsiniz..

 

Fethiye Tekne Turları

Fethiye’de yapılabilecek en güzel ve eğlenceli aktivelerden birisi Fethiye günlük turlar Fethiye 12 Adalar tekne turu olmalıdır. Akdeniz’in en güzel kıyılarından olan Fethiye birçok yerli ve yabancı tatilin her yaz geldiği uğrak noktalardır. Ülkemizin cennet tatil köşelerinden biri olan Fethiye’de tatilinizi tekne turları ile renklendirebilir ve birçok anı biriktirebilirsiniz.

Fethiye Rafting Turu

Fethiye rafting turu deneyimine katılmak ister misiniz? Üstelik tatilinizin heyecanlı bir parçası olacak bu turumuz için daha önce rafting deneyiminiz olmasına da gerek yok! Bu turumuz ile benzersiz dalgaların üzerinde kuğu gibi adrenalinin doruklarına çıkabilirsiniz. Fethiye günlük turlar tur özellikleri aşağıda sıralanmıştır:

  • Günübirlik tur seçeneklerimiz arasında yer alıyor.

  • Rafting tur süremiz ise 07:00-19:00 saatlerini kapsıyor.

  • Daha önce rafting yapmış olma şartı aramıyoruz. Deneyimsiz misafirlerimizi de kabul ediyoruz.

  • Tur kapsamında Dalaman Nehri’nde 3 saat rafting yapma fırsatı sunuyoruz.

  • 6 ve 8’er kişilik teknelerle turumuzu sürdürüyoruz.

  • Kahvaltı ve yemek turumuza dahildir.

Fethiye günlük turlar

Fethiye Rafting Turları

Türkiye’nin tatil cennetlerinden olan Fethiye bölgesi, Fethiye rafting turu gibi eğlenceli sporların yapıldığı bir tatil cennetidir. Fethiye ayrıca her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayıp kendine hayran bırakıyor. Sakin ve berrak suları, ince kumlu plajı, Fethiye günlük turlar keşfedilecek koyları ile Fethiye birçok tatilcinin her zaman ilk tercihi oluyor.

Fethiye Dalyan Turu

Fethiye tatilinizi eşsiz kılacak bir diğer tur seçeneğimiz ise Fethiye Dalyan turu olarak dikkat çekiyor. Bu turumuz her yıl binlerce tatilcinin severek tercih ettiği seçeneklerden biridir. Oldukça kapsamlı ve eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz bu turumuzda, Fethiye’nin pek çok noktasını keşfetme fırsatı da bulabilirsiniz.

Fethiye Dalyan Tekne Turları

Doğal cennetlerden birisi olan Fethiye Dalyan turu ile göz alıcı bir tatile hazır olun. Akdeniz ve Köyceğiz Gölü’nün birleşim noktasında yer alan bölge hem dünyanın hem de ülkemizin gözde tatil alanlarından birisidir. İztuzu Plajı’ndan Antik Kral Mezarları’na varan ender güzellikleri keşfetmek için Fethiye günlük turumuza katılabilirsiniz. Tatilhop günlük turları ile siz de keyfili bir tatil yaşama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Fethiye At Safari Turu

Fethiye at safari turu deneyimi de tatilinizi şahane kılabilir. At safari ile tatilde benzersiz anılar biriktirebilirsiniz. Üstelik bunu Tatilhop farkı ile yapabilirsiniz. Bu tur seçeneğimiz yaz boyunca oldukça hacimli ilerliyor. Fethiye günlük turlar ile çünkü tatilcilerin geneli farklı etkinliklerde yer alarak tatilin tadını çıkarmak istiyor.

Fethiye At Safari Turları

Fethiye at safari turu, çam ormanlarında at sırtında yapılan bir gezidir. Yörenin tarihini ve coğrafyasını tanıyan bir rehber eşliğinde yapılan bu turlar, tatilcilere adeta kendini kovboy film sahnesinde gibi hissettirecek bir deneyim sunar. Çam ormanları arasında gruplar halinde yapılan at safari ile doğayla iç içe macera dolu bir tatil geçirebilir, ruhunuzu doğanın dinginliğine bırakabilirsiniz. Şayet sizde tatil için sadece deniz, kum ve güneş yeterli değil diyorsanız, farklı Tatilhop ekstrem tur paketlerine göz atabilir, keyifle katılabileceğiniz aktiviteleri seçebilirsiniz.

Fethiye Saklıkent Turu

Saklıkent, benzersiz güzelliği ve doğası ile kendine hayran bırakıyor. Eğer bu yıl tatil rotanız Fethiye olacaksa kesinlikle Fethiye Saklıkent koyu turu için bir gününüzü ayırmanızı öneriyoruz. Konforlu, eğlenceli ve bol keşifli bu turumuz size çok iyi hissettirecek. ‘Tatilimde fark yaratmak istiyorum’ diyorsanız Fethiye günlük turlar hakkında daha fazla bilgi almak üzere hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz!

Fethiye’de yapılmadan gidilmemesi gereken harika etkinliklerden biri de Fethiye Saklıkent turu etkinliğidir. Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer alan eşsiz güzellikteki bir kanyondur. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Fethiye, eşsiz güzelliği ve doğasıyla turistleri büyülemektedir. Saklıkent bölgesi bir keçi çobanı tarafından keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır.

Fethiye Aquapark

Tatil için deniz ve plajları tercih etmek zorunda değilsiniz. Bunun yanı sıra ailece keyifle ve güvenle zaman geçirip Fethiye günlük turlar ile eğlenebileceğiniz Fethiye Aquapark seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Bu hizmetimizin içeriği ve detayları için hiç zaman kaybetmeden bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Çocuklarınız, aileniz ya da yalnız olarak zaman geçirebileceğini Fethiye Aquaparkı çok seveceğinize emin olabilirsiniz.

Fethiye Aquapark deneyimi ile harika bir tatil planlayabilirsiniz. Eğlenceli ve dinamik tatil anlayışını birarada sunan Aquapark haftanın her günü hizmet veriyor. Merkez; birbirinden neşeli su oyun alanlarını barındıran bir eğlence parkıdır. Geniş bir etkinlik alanı sunan ve güneş ile suyun keyfini çıkardığınız tatiliniz için ideal etkinlik alanlarından birisidir.

Ölüdeniz Tekne Turu 2021

Fethiye güzellikleri gezmekle elbette ki bitmiyor. Bu güzelliklerden bir diğerini keşfetmek isteyen misafirlerimiz için ise Ölüdeniz tekne turu 2021 seçeneğine de yer veriyor. Bildiğiniz üzere Fethiye denildiği anda akla mavi bir örtü güzelliği ile dikkat çeken Ölüdeniz geliyor. Ölüdeniz’in görkemli ve ihtişamlı maviliği, doğası, insanı adeta dinlendiriyor. Tatilinizin bir parçası haline getirebileceğiniz bu turumuzu çok seveceğinizden emin olabilirsiniz.

En konforlu teknelerimizle eğlenmenin, keşfetmenin tadını bu tatilinizde çıkarabilirsiniz. Fethiye günlük turlar  ölüdeniz tekne turumuz günün farklı saatlerinde olabiliyor. Genel olarak günübirlik tur seçeneklerimiz arasında yer alıyor. Yemek ve otel transferi gibi hizmetlerimiz de tur fiyatlarına dahildir. Siz de keyifli bir tekne turu deneyimi yaşamak istiyorsanız tur hakkında bilgi almak üzere hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca şimdiden bu keyifli turu Fethiye gezilecek yerler listenize de eklemeyi unutmayın.

Fethiye Pamukkale Turu

Bir diğer eşi benzeri olmayan tur alternatifimiz ise tabi ki de Fethiye Pamukkale turu olarak dikkat çekiyor. Türkiye’nin dört bir yanı benzersiz bir güzelliğe ve doğaya sahip. Elbette Fethiye ve Pamukkale’nin turistik anlamdaki güzelliklerini sıralamaya gerek bile yok! Bunu gözlerinizde görüp ruhunuzla hissedebilmeniz için hemen bu turumuza katılabilirsiniz. Pamukkale turumuzun özellikle de her yıl yabancı turistler tarafından yoğun talep gördüğü gözleniyor.

Yerli ya da yabancı misafirlerimizle beraber Fethiye’den yola çıkarak Pamukkale’ye gidiyoruz. Tur boyunca keyifli zaman geçirmemek mümkün değil! Pamukkale’ye indiğimiz anda benzersiz atmosferi ve doğasıyla bizi karşılıyor.Fethiye günlük turlar süresi boyunca her türlü Pamukkale güzelliğini keşfetmeniz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu turumuzu hemen tatil planınıza ekleyebilirsiniz. Aksi halde çok pişman olabileceğinizi unutmayın. Daha fazla bilgi için size sadece bir telefon kadar uzağız…

Ülkemizin en güzel yerlerinden birisi olan Fethiye Pamukkale turu ile doğayla iç içe bir tatil yapabilirsiniz. Günümüzde tatil rotaları çok daha doğayla iç içe alanlara doğru kaydığı için sizler de bu sene bu tarz bir seçim ile tatil rotanızı değiştirebilirsiniz.

Fethiye Hamam

Hamam, Türk kültürünün olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Türkiye denildiği anda akla gelen ilk şeylerden biri olduğunu söylemek bile mümkündür. İnsanın bedenini rahatlatan, stresini azaltan bu etkinliğe Tatilhop farkıyla katılmaya ne dersiniz? O halde hemen bu yıl ki tatil listenize Fethiye hamam seçeneğini eklemeyi de unutmayın! Hamamda kese, masaj ve eğlence keyfini kaçırmayın.

Bedeniniz rahatlarken zihniniz de dinginleşecek. Her yıl sayısız misafirimiz, hamam hizmetimize katılım sağlıyor. Bu yıl siz de o misafirlerimizden biri olabilirsiniz. Daha fazla bilgi, rezervasyon ve katılım detayları için hiç zaman kaybetmeden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Sağlıklı bir aktivite olarak hamam arıyorsanız Fethiye hamam sizler için en ideal seçenek olacaktır. Günümüzde hem erkek hem de kadın birçok kişi hamamları tercih etmekte, sağlık için oldukça faydalı olan bu aktiviteye yönelmektedirler.

Fethiye Gün Batımı Tekne Gezisi

Gün batımı sırasında güneşin elli tonu, denizin maviliği ile buluşuyor. Ortaya çıkan bu harika doğa tablosu insanı adeta mest ediyor. Fethiye tatilinde sadece denize girip, plajda güneşlenmek istemiyorum bana daha fazlası lazım dediğinizi duyar gibiyiz! Bedenin yanı sıra ruhun da elbette ki dinlenmeye ihtiyacı var. Ruhunuza işleyecek Fethiye gün batımı tekne gezisi ile benzersiz anlar yaşayabilirsiniz. Şahane müzikler, yaz akşamı esintisi ve güneşle doğanın buluşması…

Düşüncesi bile huzur veriyor. Biz de bu konuda tıpkı sizin gibi düşünüyoruz. Bu nedenle de her yıl bu turumuza istisnasız yer veriyoruz. Misafirlerimizin biraz olsun ruhunu dinlendirmesi ve bunu yaparken eğlenmesi için en iyi hizmeti sunmaya özen gösteriyoruz. Bu turumuz ve diğer turlarımız hakkında aklınıza takılan sorular olabilir. Hepsi için hızlıca tek yapmanız gereken şey bizi aramanız! Bizimle iletişime geçerek aklınıza takılan soruların yanıtlarını alabilirsiniz.

Fethiye gezilecek yerler kapsamında Tatilhop olarak sunduğumuz tur seçenekleri bunlardır. Turlarımızın tümü konforlu ve eğlenceli oldukları için yoğun bir şekilde talep görüyor. Bu nedenle mutlaka erken rezervasyon hakkında bilgi almak üzere bizimle irtibata geçmenizi tavsiye ediyoruz. Siz de mükemmel Muğla tatilinizi bu tur seçenekleri ile taçlandırabilirsiniz. Ayrıca turlarımıza bir kere katıldıktan sonra tatilinizin kalan günlerinde de katılmak isteyeceğinize emin olabilirsiniz. Çünkü göreceğiniz her yer, sizi büyüleyecek etkiye sahip!

Fethiye Jeep Safari

Fethiye Jeep Safari Saklıkent Kanyonu, safari programı içinde belki de en çok merak edilen alanların başında gelir. Tercihe göre zipline, rafting veya yürüyüş yapabileceğiniz bu alan Fethiye Jeep safari turu içinde zengin aktivite fırsatı sunan bir mecradır. Buz gibi sular içinde yer alan köşklerin atmosferi içinde hem kaybolacak hem de tatilin keyfini çıkartacaksınız. Yaklaşık olarak 200 metre yüksekliğinde olan bu kanyonda yürüyüş yapmak, eminiz ki size çok iyi gelecek.

18 km uzunluğundaki Saklıkent Kanyonu içinde çocuklarınızla su savaşları yapabilir ya da doğal güzelliklerini yerinde keşfedebilirsiniz. İster sadece fotoğraflayın isterseniz sırılsıklam olacak kadar su savaşı yapıyor olun, Fethiye Jeep safari turu tatilinize eşsiz bir deneyim katabilecek bir etkinlik. Ücretli olarak katılım sağlayarak Karaçay üzerinde rafting yapılabiliyor olması ise adrenalin tutkunları için ayrı bir aksiyon. Saklıkent içinde bulunan birçok etkinlik arasında çamura bulanmak da kesinlikle size çok iyi gelecektir.

Yüksek mineraller içeren çamur banyosu, belki de bu turun ziyaretçileri için bir hediye mahiyetinde. 40 dakikalık rafting sonrası girilebilecek çamur banyosu, hem ruhunuza hem bedeninize iyi gelecek türde bir şifa kaynağı. Üstelik çektiğiniz keyifli fotoğraflara tekrar tekrar bakacak ve her baktığınızda gülümseyeceksiniz.

Marmaris Jeep Safari, heyecan ve adrenalin tutkunlarına özel olarak hazırlanmış bir aktivitedir. Çetin arazi şartları için özel olarak dizayn edilmiş araçlarla yapılan bu aktivite, katılımcılara heyecanlı dakikaları garanti ediyor. Jeep Safari turları katılımcılarına sunduğu eğlenceli vakitlerden dolayı son yıllarda da yoğun olarak tercih edilmekte olan bir aktivite.

Fethiye At Safari

Fethiye at safari, Hisarönü-Karaköy parkuru, modern hayatın karmaşası ve araç gürültüsünden sıkılanlar için adeta bir huzur kaynağı. Dost canlısı, eğitimli ve uysal atlarla yapılan bu turlar, tecrübeli olsun veya olmasın herkese uygun mahiyette. Ancak hayvanlardan veya attan korkuyorsanız, bu turlara katılmadan önce bir kez daha düşünmeniz gerekebilir. Çünkü dost canlısı olsa bile seyahatiniz at sırtında geçecek bir serüven.

Fethiye at safari turları içinde genelde birinci parkur sayılan Hisarönü-Kayaköy arası parkur, orman patika yoldan oluşur. Toplamda 3 saat süren bu at turu Hisarönü’den başlar ve Karaköy’e doğru ilerlenir. Karaköy’e gelindiğinde ise burada bulunan çay bahçesinde çay-gözleme molası verebilir, böylelikle turun devamı için enerji toplayabilirsiniz.

Yaklaşık olarak 20 dakika dinlenme sonrası, yürüme mesafesinde bulunan ve buranın simgesi olan kiliseyi giriş ücretini ödeyerek görebilirsiniz. Bu süreçten sonra ise Fethiye at safari turunu tamamlamak için yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürecek geri dönüş yolculuğuna başlanır ve başlangıç noktasına varılır.

Fethiye at safari, son yıllarda yoğun talep gören aktivitelerin başında geliyor. Tatil, insanların keyifli vakit geçirdikleri, yılın yorgunluğunu geride bırakarak ruhen ve bedenen yenilendikleri bir aktivite. Klasik tatil anlayışımız da belirli kalıplar içinde sıkışmış kalmış durumda. Bu sebeple de tatiller artık bizim için sıradan bir hal alabiliyor. Şayet bu sıradanlıktan bir an olsun kurtulmak ve tatilinize bugüne kadar hiç tecrübe etmediğiniz bir deneyim katmak için Marmaris At Safarileri tam da aradığınız şey.

Marmaris tatil paketleri

Marmaris tatili

Müşteri memnuniyetini %100 hedefleyerek, en kaliteli hizmeti, en hızlı şekilde ve en uygun seçenekler ile sunan Tatilhop, size özel tatili planlamak için her zaman yanınızdadır.
Tursab tatilhop+ 90 252 4125544
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram