Fethiye Mavi Turlar

Fethiye Mavi Turlar

Fethiye mavi turlar ile dingin, sakin ve dinlendirici bir tatile hazır mısınız? Yerli yabancı tatilcilerin uğrak adreslerinden biri Fethiye’dir. Ölü denizi ile meşhur olan bu cennet parçası tatilcilere benzersiz anılar bırakıyor. Görkemli doğası bir yana kültürel güzellikleri tam da tatil tadında! Siz de bu yıl tatile nereye gitsem? Tekne turu yapsam mı? Gibi sorularla içeriğimize denk geldiyseniz o halde en doğru adrestesiniz. Bu içeriğimize ulaştıysanız muhtemelen tatil rotanıza Fethiye olarak karar vermişsinizdir. Fethiye çıkışlı mavi tur detaylarını size rehber olması adına hazırladık. Turların içeriği, rotası ve daha nice bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Mavi turları birçok firmada görebilirsiniz ama hangi firmayı tercih edeceğiniz aslında tatilinizin ne kadar güzel geçeceğini gösterir size. Sizde Tatilhop’un hem avantajlı hem uygun fiyatları tekne turları hakkında bilgi edinmek ve eşsiz bir tura yelken açmak için sitede yer alan günlük turları inceleyebilirsiniz.

Mavi turların yanı sıra Fethiye’nin güzelliklerine de yer vermeye çalıştık. Biz ne kadar anlatmaya çalışsak da bu güzellik için kelimeler yetersiz kalıyor. O nedenle anlattığımız her kısmı gidip yerinde görerek anlattıklarımıza tercüman olan duygular yaşayabilirsiniz. Yıl boyunca stresinizi şahane bir tatille atmayı planladıysanız, tekne turu benim vazgeçilmezim diyorsanız o halde buyurun. Fethiye’nin benzersiz turlarını ve ayrıntılarını hep bir birlikte inceleyelim.

Fethiye Nereden? Nasıl Gidilir?

Fethiye mavi turlar, turların fiyatları ve rotaları için detayları vermeden önce ilk kez Fethiye’ye gidecek tüm tatilcilere kısaca bölgeye dair bilgi verelim. Fethiye’yi sadece ismen biliyorsanız bu cennetin tam nereden olduğunu, nasıl gideceğinizi aktaralım. Güzel Fethiye Ege bölgesinde yer alıyor. Ege’nin tatil incisi olarak bilinen Muğla ilinin bir ilçesidir. İlçe doğusuna Seydikemer’i alıyor. Kuzeybatısına ise Muğla’nın Dalaman ilçesini alıyor. Aynı zamanda coğrafik olarak bakıldığında Denizli’nin Çameli ilçesiyle de komşu olduğu görülüyor.

Yani Fethiye bir ilçeden çok daha fazlası… Çünkü dört bir yanı doğa harikalarıyla çevrelenen minik bir ilçe olmasına rağmen tatilcilere benzersiz anlar yaşatarak şahane anılar biriktirmelerini sağlıyor. Fethiye günübirlik turlar, ya da uzunca bir tatil planını için Türkiye’nin her yerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Özellikle de kendi aracınız varsa bu güzel cennete direkt aracınızla gitmenizi öneriyoruz. Çünkü yol boyunca sizi benzersiz doğa güzellikleri karşılıyor. Ege’nin samimi atmosferi ve ruhu dinlendiren havasını soluyarak tatil yolcuğunuza başlamak bile stresini almaya yetecektir.

Fethiye Tekne Turu Seçenekleri

Fethiye tatili denince onun vazgeçilmez parçası olan tekne turları akla gelen ilk etkinlikler arasında yer alıyor. Hatta ilçenin olmazsa olmazı olduğunu söylemek bile yanlış olmayacaktır. Fethiye çıkışlı birden fazla tur rotası bulunuyor. Tatilcilere kolaylık sunması adına bu benzersiz rotaları araştırdık. Cennet diyarına hoş geldin diyen Fethiye’nin en sık tercih edilen mavi tur rotaları şu şekildedir:

Fethiye-12 Adalar-Fethiye

Fethiye tekne turu için ilk rotamız elbette ki 12 Adalar. Turizm merkezi olan Fethiye’de mavi tur denince akla direkt 12 Adalar’ın gelmesi elbette ki tesadüf değildir. Tüm tatilcilerden ciddi anlamda beğeni topladığı ve yoğun talep olduğu için dikkat çekiyor. Zaten aksini iddia etmek de 12 Adalar’a haksızlık olurdu. Başlıktan da anlayacağınız üzere rotanın başlangıç ve bitiş noktası Fethiye’dir. Gelin hep birlikte bu turun içeriğine, özelliklerine ve fiyatlarına bir göz atalım:

  • Fethiye 12 Adalar tekne turu oldukça cazip fiyat seçenekleriyle sunuluyor. Bunun nedeni yoğun talebin 12 Adalar yönüne olmasıdır.

  • Tur boyunca rotanızda ilerlerken birden fazla güzellikle karşılaşıyorsunuz. Rotanın ilk durağı Tavşan Adası oluyor. Tavşan Adası ’sının güzelliğine doyamayabilirsiniz. Ama sırada çok daha güzel bir yer sizi bekliyor.

  • Hemen sonraki rota saklı cennet adıyla ünlenen Göcek Adası oluyor. Adı gibi her detayında saklı güzellikler barındırıyor. Burayı keşfederken muhteşem anılar biriktireceğiniz emin olabilirsiniz.

  • Turun en keyif veren bir sonraki durağı ise tabi ki Yassıca Ada ve hemen akabinde Akvaryum Koyu oluyor. Özellikle de Akvaryum Koyu’nun benzersiz güzelliği ile büyüleneceksiniz!

Fethiye mavi turlar arasında yer alan 12 Adalar rotası elbette ki bu duraklarda sınırlı değil. Adına boşuna mı 12 Adalar demişler? Rota boyunca mavi örtünün üzerinde giderken 12 Ada’nın tamamını görüp ziyaret etme fırsatını oluyor. Bu benzersiz ve keyifli turu tatilinizin bir parçası yapmak istiyorsanız hemen online rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Pek çok seyahat acentesi bu fırsatı sunuyor.

Fethiye-Ölüdeniz-Fethiye

Fethiye mavi turlar arasında Ölüdeniz de yer alıyor. Muhtemelen Fethiye adını duyduğunuz anda aklınıza gelen ilk şey Ölüdeniz olmuştur. Çünkü bölge Ölüdeniz’iyle meşhur. Yerli veya yabancı tüm tatilcilerin tekne turlarında da ilk rota seçimi Ölüdeniz oluyor. Sakinliği ve dinginliği insanı adeta alıp götürüyor. Ölüdeniz için düz mavi örtü demek tam da yerinde olacaktır. Çarşaf gibi uzanan mavi bir örtünün üzerinde seyahat etmek kime iyi gelmez ki? Tur ortalama olarak 7 saat boyunca sürüyor. Gelin hep beraber bu şahane mavi tur rotasının detaylarına yakından bakalım:

  • Ölüdeniz turunun ilk durağı Mavi Mağara oluyor. Adı gibi görkemli olan bu adresi görünce adeta büyüleneceksiniz. Ayrıca bu durakta benzersiz lezzetlerle de tanışmaya hazır olun deriz.

  • Bir sonraki benzersiz doğa güzelliği ise Kelebekler Vadisi oluyor. Adı bile insanı büyüleyen bu vadi zaten dünyanın bile dikkatini çeken nadide yerlerden biridir. Böyle bir yeri keşfetmek sizi son derece mutlu edecektir.

  • Her Fethiye turunun vazgeçilmez durağı olan Akvaryum Koyu’na bu turda da uğruyorsunuz. Görmeden geçmemeniz gereken benzersiz koylardan biridir. Akvaryum Koyu’nda da hem ruhunuzu hem de karnınızı doyurabileceğiniz benzersiz yerler mevcuttur. Mavilik ve yeşil doğa içinde her şeyin tadını doyasıya almak için bile bu turu tercih etmenizi öneriyoruz.

Ölüdeniz turumuz burada bitiyor mu? Elbette ki hayır… Akvaryum Koyu’nun tadını iyice çıkardıktan sonra sizi bekleyen diğer durak ise St. Nicholas Adası oluyor. Tarihin kokusunu içeren bu adada şahane kültürel bir gezi yapabilirsiniz. Hemen akabinde ise Deve Plajı yeni durağınız oluyor. Deniz, güneş, kum yani ruhunuzun vitamini olan her şeye bu durakta ulaşabilirsiniz. Sıcaklığın verdiği hararet ile kendinizi mavi örtünün içine atarak ferahlayabilirsiniz. Fethiye mavi turlar mutlaka hepinizin deneyimlemesi gereken benzersiz güzellikler içeriyor. Tatilinizin bir kısmını bu turlara ayırmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Fethiye Mavi Tur Fiyatları

Fethiye mavi tur fiyatları konusunda da bilgiye ihtiyacınız olabilir. Hatta tatilcilerin geneli Fethiye rotasına karar verdikten sonra hemen fiyat detaylarını analiz ediyor. Ancak hiç endişelenmeyin. Çünkü Fethiye genel anlamda her bütçeye hitap eden tatil alanlarından biridir. Özellikle Fethiye günübirlik tekne kiralama ya da mavi turlar için ciddi anlamda cüzi rakamlar sunuluyor. Düşük rakamlar ile benzersiz güzelliklere doyabilirsiniz. Turlarda fiyatlara etki eden en temel unsur Fethiye tur şirketleri demek yanlış olmayacaktır.

Her tur şirketinin tur seçenekleri ve içerikleri farklılık gösteriyor. Bu farklılık baz alındığında fiyatlara da yansıdığı görülüyor. Ailece ya da tek başınıza tercih edebileceğiniz turlara önceden rezervasyon yaptırarak çok daha uygun fiyatlar ödeme fırsatı bulabilirsiniz. Fethiye turları için bizden bu kadar… Engin mavilik üzerine uzanan boylu boyunca güzellikleri keşfetmek ise size kalıyor. Musmutlu ve dingin bir tatil geçirmeniz dileğiyle.

Marmaris tatil paketleri

Marmaris tatili

Müşteri memnuniyetini %100 hedefleyerek, en kaliteli hizmeti, en hızlı şekilde ve en uygun seçenekler ile sunan Tatilhop, size özel tatili planlamak için her zaman yanınızdadır.
Tursab tatilhop+ 90 252 4125544
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram